Hvad er afdrag på lån?

Når du låner penge, skal du selvfølgelig betale nogle penge tilbage. Her er der renter og afdrag, som er de to primære faktorer i den ydelse, du skal betale tilbage hver måned. Afdrag definerer det beløb, du skal tilbagebetale hver måned af dit lån. Det omhandler alt de penge, du har lånt af banken, og ikke det beløb, du skal betale for at låne en sum penge.

Du kan samtidig få en afdragsfrihed, der giver dig muligheden for at vente med at tilbagebetale dit lån og dermed kun betale de renter, der pålægges lånet. Det kan give dig en større frihed i de første par år. Faktisk kan du få afdragsfrihed i 10 år, hvilket kan give dig nogle helt andre muligheder ved siden af dit lån. Tal altid med din bank, hvis det er i forhold til et boligkøb, at du optager dette lån. Så kan de hjælpe dig bedst muligt på vej.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *