Hvad koster et lån på 1 million

At låne én million kroner er i langt de fleste tilfælde kun noget, som du kan gøre igennem din bank. Du kan ikke låne et så stort beløb online, og derfor skal du forberede dig godt til en samtale med din bank. Ligesom det er nævnt ovenfor, er der forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til at låne penge. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du gerne vil låne en million kroner igennem banken.

Alt efter, hvad du skal låne til, vil priserne på dit lån ofte være forskellige. Det er primært et realkreditlån og et bankboliglån, som er dine to muligheder for at optage et så stort lån. Som en tommelfingerregel vil det koste dig omkring 300-400 kr. pr. 100.000 kroner du låner i banken. Dette kan være meget svingende, og lige nu får du en meget lav rente, hvilket gør det langt billigere for dig. Låner du med 0 års afdragsfrihed, vil det koste dig i omegnen af 3.500 kr. at låne penge i banken med en rentesats på 1%. Denne rente kan rykke sig alt efter markedet, og det gør den lidt mere usikker for dig. Vælger du derimod et fastforrentet lån, vil det koste dig omkring 4.200 kr. at låne en million kroner i banken. Her får du en rente på omkring 2%, som også er meget lav for dig.

Vælger du et lån med afdragsfrihed i f.eks. 10 år, vil dit lån blive langt billigere til at begynde med. Det kan være en fordel, hvis du stadigvæk er studerende eller ønsker at kunne spare op til et nyt køkken i din nye bolig. Dermed skal du først starte med at afdrage på dit lån, når din afdragsfrihed er udløbet. Indtil da skal du kun betale dine rentesatser, og det gør dit lån langt billigere. Her er det en fordel at tage en snak med din bank og finde ud af, hvad den bedste løsning er for dig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *