Hvilke typer lån findes der?

Der findes en lang række af forskellige lån, og her vil vi uddybe nogle af de klassiske online lån, som du har mulighed for at optage.
Først og fremmest er der kviklånet, som er det mest almindelige lån online. Er du ude efter et hurtigt lån, hvor du kan låne penge nu, er det kviklånet, du skal gå efter. Som navnet også antyder, vil kviklånet sørge for, at du hurtigt får pengene mellem hænderne.

Du kan læse meget mere om kviklånet lige her, hvis du vil se, hvem der også tilbyder dig denne form for lån. Ansøgningsprocessen tager oftest kort tid, og du vil i mange tilfælde blive godkendt efter få minutter. Det betyder også, at du kan have pengene på din konto samme dag, som du har søgt om et kviklån. Disse er derfor meget gode for dig, der akut står i pengenød og skal bruge et lån.  Lånet er også kendt som et quicklån hos nogle udbydere, og derfor kan du også risikere at løbe ind i denne betegnelse om samme lånetype.

Er du registeret i RKI, ser dine lånemuligheder aldrig helt gode ud, hvis du går i banken. Men optager du et lån online, har du faktisk muligheden. Hos låneudbydere online ses det ikke altid som en stor svaghed, at er registreret i RKI. Det kan være, at du har haft en svær periode, hvor din økonomi virkelig har været på prøve, og det har de online låneudbydere en forståelse for.

Skal du låne penge, skal du finde et RKI-lån, som du låner på en helt bestemt måde. Det er en smule mere kompliceret end f.eks. et kviklån, for her kan du både låne på telefonen og på nettet. Det hele afhænger af størrelsen på dit beløb. Der vil ofte være en smule flere gebyrer forbundet med dit lån, hvis du er registreret i RKI, men ellers har du ofte de samme vilkår som mange andre. Du slipper til gengæld for meget papirarbejde, som du med garanti vil opleve, hvis ikke du låner penge online.

Du kan også benytte dig af muligheden for at låne penge online igennem en enkelt SMS. Dette bliver kaldt for SMS-lånet, og her skal du bare sende en SMS og vente på godkendelse. Her kan du ofte låne lidt mindre beløb end ved de andre lånetyper, men til gengæld går et lån enormt hurtigt her. Det kræver ikke engang, at du skal foretage en opringning eller have fat i computeren. Brug dette lån til de mindre beløb, du gerne vil låne.

Du kan også optage et fleksibelt lån, som med andre ord bliver kaldt en kassekredit. Her har du mulighed for at låne penge og hæve dem, når du får brug for flere penge på lommen. Så længe du skylder penge, betaler du renter på det lånte beløb. Dette lån optages i banken, og så længe banken kan se, at du bruger dine penge fornuftigt og ikke har et særligt overforbrug, vil man være positivt indstillet overfor en mulig kassekredit. Du skal dog være særligt opmærksom på de renter, der kan følge med på en kassekredit. Disse er nemlig lidt højere end almindelige renter, og derfor kan det godt blive en dyr fornøjelse for dig.

Den sidste mulighed, du har, er at optage et forbrugslån. Denne lånetype er til dig, der gerne vil have lidt ekstra til dit forbrug, og dette lån anbefales kun, hvis det er den eneste mulighed, du har for at få det hele til at løbe rundt. Dette lån er designet til at dække dit forbrug, og derfor er det ikke penge, der skal bruges til at købe noget bestemt. Det er derimod et mindre beløb, der kan bruges til det, du står og mangler i en travl hverdag.

Her kan du låne uden at stille sikkerhed, hvis du gør det online. På den måde slipper du for at skulle pantsætte bolig og bil, hvis du ikke kan betale tilbage i tide. Du skal dog passe på med disse forbrugslån, der meget hurtigt kan blive en vane for dig og derfor koste dig dyrt i sidste nede.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *