Lån penge og få dem med det samme

Vil du låne penge og have dem med det samme, kan det faktisk stadig lade sig gøre mange steder på nettet. Men hastværk er som bekendt lastværk. Et hurtigt optaget lån kan nemt ende med at koste dig dyrt, når pengene skal betales tilbage. Læs med, og spar dig selv for dyre renteudgifter.

Har du forelsket dig i den nyeste model af din yndlingstelefon? Eller et nyt, stort fjernsyn. Eller en hurtigere gamer-computer?

Så kan det være svært at vente på at få sparet sammen til dit nye ”legetøj”.

Så her er et hurtigt lån oftest fristende. Særligt de lån, hvor du kan få pengene udbetalt med det samme!

Du kan stadig låne penge og få dem udbetalt med det samme

Hurtige lån bliver oftest til dyre lån, fordi du er mere fokuseret på at få pengene hurtigt, end på hvad det koster at låne pengene i renter og gebyrer.

Det har en række af de mere luskede låneudbydere udnyttet i årevis. Ved at lokke med hurtige penge fik de folk til at tage lån, der endte med at sende dem direkte i Luksusfælden.

Først forsøgte regeringen at lovgive sig ud af problemet med en såkaldt betænkningstid på 48 timer. Det gjorde de netop for at spænde ben for, at du kunne få pengene udbetalt hurtigt.

Men branchen var smartere end som så. Ved at kalde deres ”lån” for kassekreditter, fandt de et smuthul i den nye lovgivning. Og fik samtidig gjort deres forretningskoncept endnu mere indbringende.

Ny lovgivning indfører renteloft

Men nu ser den seneste lovændring for låneudbyderne ud til at have have ramt dem, der udbyder ”lån penge med det samme”-tjenester på nettet. Loven har nemlig indført et renteloft på maksimalt 35 % på ÅOP-værdien af lånet.

Altså er det nu endegyldigt slut med trecifrede årlige omkostninger i procent på lån på nettet. Det er godt nyt for dig, der brænder efter altid at have den nyeste telefon, den stærkeste gamercomputer eller det sidste ny skrig i tøj.

Du får pengene lige så hurtigt hos andre låneudbydere

Men stadig kan det betale sig at slå koldt vand i blodet, når du skal låne. Også selv om du slet ikke kan vente. Eller sætter en ære i altid at være first mover inden for et bestemt område.

For når det kommer til stykket, får du oftest både svar og penge på kontoen lige så hurtigt hos de låneudbydere, der tilbyder traditionelle kviklån på nettet til en væsentlig lavere ÅOP-værdi end firmaerne med kassekreditlignende lån.

Den hurtige svar- og udbetalingstid kan du rent faktisk udnytte til at få dig et billigere lån.

Find de tre låneudbydere i vores låneoversigt, som tilbyder de laveste ÅOP-værdier på deres lån.

Ansøg derefter om et lån hos dem, og se om de vil godkende dig.

Vil de det, får du et lånedokument, hvor du kan se den ÅOP-værdi, som de tilbyder dig lånet til. ÅOP-værdien varierer nemlig, alt efter hvor stor eller lille risiko den enkelte låneudbyder vurderer, at der er ved at låne penge ud til dig. Derfor kan du ikke regne med låneberegneren på firmaernes hjemmeside.

Vælg nu det lånetilbud, som har den laveste ÅOP – og underskriv det med dit NemID. Så vil du oftest have pengene på kontoen samme dag, eller dagen efter de har modtaget din underskrift. De andre låneudbydere takker du bare pænt nej tak for tilbuddet til.

Sådan kan låne penge, få svar med det samme, og også få udbetaling stort set med det samme.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *