Lån penge nu og her!

Står du, og skal låne penge nu og her? Så slå koldt vand i blodet, og sørg for at undersøge alle dine lånemuligheder til bunds, i steder for at takke ja til det første, det bedste lånetilbud. For oftest er det typisk det dyreste lån! Læs med her, og få en mere velovervejet strategi for at låne penge her og nu!

Det kan være svært ikke at slå til, når du falder over et godt tilbud på det, du har ledt efter så længe. Men har du ikke pengene på kontoen, har du en forhindring, du helst skal se at få overvundet i en fart, inden det gode tilbud forsvinder igen.

Det er der rigtig mange, som brænder sig på. For i deres iver får de ikke undersøgt lånemulighederne godt nok. Derved kommer de til at betale alt for meget for deres lån, fordi de lånemuligheder som står først for, oftest er de dyreste. Det er typisk dem, som har råd til at poste flest penge i reklamer og anden markedsføring, så de bliver det oplagte førstevalg.

Giv dig tid til at undersøge alternativerne

Selv om du føler, at jorden brænder under dig, er det langt fra altid, at der reelt er den efterspørgsel efter det gode tilbud, som du har brændt dig varm på. Typisk spiller dine følelser dig et pus, som får dig til at reagere utilsigtet.

Tjek i stedet listen på forsiden over de lånemuligheder, som findes på nettet for at låne penge her og nu – og udvælg de tre låneudbydere, som tilbyder den laveste ÅOP.

Ansøg derefter om lånet hos hver af dem. Så får du dels at vide, hvem som vil godkende dig til lånet, og dels får du et lånedokument med de faktiske rente- og ÅOP-værdier på dit lån, som passer til den risikovurdering, låneudbyderen har foretaget af dig. Det kan nogle gange få rente- og dermed ÅOP-satsen til at stige til et væsentligt højere beløb, end de bruger i låneberegneren på forsiden af udbyderens hjemmeside.

Lån penge her og nu uden sikkerhed

Fald heller ikke for, at låneudbyderne tilbyder dig at låne penge her og nu uden sikkerhed. Alle forbrugslån på nettet gives, uden at du behøver stille sikkerhed for dit lån. Det er bl.a. derfor, renterne på lån på nettet er en smule højere end i din bank.

Til gengæld er låneudbyderne så også mere velvillige til at låne ud til dem, som banken har afvist. Det hele hænger sammen.

Lån penge her og nu trods RKI

Du bør heller aldrig begynde at låne hos en låneudbyder, som mere eller mindre åbenlyst skilter med, at du kan låne penge her og nu på trods at en registrering hos RKI – eller det, som i dag hedder Experian.

Det er simpelthen ulovligt, lige som det ikke er tilladt at låne penge for at betale lån tilbage.

Lån penge her og nu, så snart du er 18 år

Det er heller ikke nogen god ide at starte din karriere som myndig med at låne penge her og nu, så snart du er fyldt 18 år. For selv om nogle låneudbydere kan få deres lån til at lyde som en lottogevinst, er der en ubehagelig bagside ved medaljen: Lånet skal – i modsætning til Lotto-gevinsten – betales tilbage igen. Med både renter og gebyrer.

Lån penge lige her og nu

Så før du kaster dig ud i at låne penge lige her og nu, bør du forhøre dig om lånet hos minimum 3 låneudbydere. Derved får du en mere retvisende indikation af, hvad det koster at låne, samt nemmere ved at vælge det billigste lån.

For er du først godkendt til lånet hos en låneudbyder, har du typisk pengene lige så hurtig på din bankkonto hos den, som har den lave rente, som du hvis du havde lånt hos dem, som har en høj rente.

Så hvorfor forhaste dig?

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *