Lån 100.000 kroner

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Oversigt: Find et lån på 100000 kroner

Går du rundt og overvejer at tage et lån på 100.000 kroner? Det er muligt for mange mennesker, men det handler også om, hvordan du kan gøre det bedst muligt.

Lån 100000, efter du har læst denne oversigt over mulighederne. Derved vil du være klædt meget bedre på, så du kan låne pengene på den rigtige måde.

Husk disse tre ting, inden du ansøger om lån på 100000 kr.

Hvis du blot finder det første og bedste lån på 100.000 kroner, er det ikke sikkert, at du får en særlig god oplevelse. Der er nemlig et par ting, du bør huske at gøre, før du låner penge online.

Lån 100000 kroner med ro i sindet, efter du har gjort disse tre ting:

1)      Læg et budget

Ligegyldigt om du vil låne 5.000 kroner i banken eller 100.000 på nettet, bør du følge dette råd. Det er essentielt, at du lægger et budget, før du låner penge. Men hvorfor det?
Når du lægger et budget, der indeholder samtlige af dine udgifter samt hele din indtægt, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over dit rådighedsbeløb.
Dit rådighedsbeløb er det beløb, du har tilbage på din konto hver måned, efter dine faste udgifter er trukket fra din indtægt.
Hvis dit rådighedsbeløb er negativt, kan det ikke anbefales at låne – medmindre du kan skære ned på dine andre udgifter eller højne din indtægt.
Hvis du har et positivt rådighedsbeløb, og herefter sætter penge af til mad, fornøjelser og diverse, kan du finde ud af, hvor mange penge du har råd til at afbetale hver måned. Lad os tage et eksempel.

Du vil gerne tage et lån på 100000. Du har fundet ud af, at dit rådighedsbeløb er 2.500 kroner (efter mad og diverse er betalt). Du beslutter, at du gerne vil betale 2.000 kroner af på lånet hver måned. Så kan dit lån på 100000 komme til at se sådan ud:

 • Hovedstol: 100000
 • Månedlig ydelse: 2.000
 • Rente (eksempel): 7%
 • Løbetid: 60 måneder
 • Samlet ydelse: 118.348,58 kroner

Du vil altså gennem et budget kunne finde ud af, at det vil tage dig 60 måneder at afbetale din gæld, og at det vil koste dig 18.350 kroner at gøre dette.

2)      Find den rigtige udbyder

Når du har fundet ud af, hvor meget du kan afdrage hver måned, skal du finde den rette udbyder. Lån på 100.000 kroner kan findes en del steder – men ikke alle er lige attraktive.
Derfor bør du sørge for at sammenligne en masse låneudbydere, før du ansøger om et lån. Lån 100000 fra den bedste udbyder, som kan give dig den laveste rente og ÅOP.

3)      Læg en plan for din tilbagebetaling

Selvom du har lagt et budget og ved, hvor meget du kan afbetale, giver det stadig mening at lægge en mere klar plan for din tilbagebetaling.
Dette gør sig især gældende, hvis du har flere lån. Personer der har mange forbrugslån oplever nemlig ofte, at det går rigtig langsomt med at få gælden ned. Dette kan være, fordi der ikke anvendes den rette strategi.

Lån 100000 efter du har gennemgået disse tre skridt. Så kan du opnå mange af de fordele, du kan læse om herunder.

Her er fordelene

Der er mange fordele ved at låne penge på nettet – sikkert flere end du tror. Her bliver du præsenteret for tre af de største fordele:

 • Lån 100000 kr. uden sikkerhed
 • Lån penge til præcist det, du gerne vil
 • Lån 100000 kroner nemt og hurtigt

Det er altså muligt at låne et relativt stort beløb uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Dette er en stor fordel for dig, da det giver dig en masse muligheder og fleksibilitet.
Hvis du ringer til din bank og beder om at låne 100.000 kr., er det ikke sikkert, at de accepterer din ansøgning. Og selv hvis de gør, vil de uden tvivl skulle vide, hvorfor du vil låne pengene. Hvis du låner penge online, kan du bruge pengene, som du vil – der bliver ikke stillet nogle spørgsmål.

Det er meget nemt at låne penge på internettet. Ofte kan ansøgningen laves på få minutter, og du vil endda modtage svar næsten med det samme.

Det er naturligvis også ulemper ved at låne penge på nettet – og dem kan du læse om herunder.

Her er ulemperne

Her er de to største ulemper ved at låne penge på nettet:

 • Du vil ikke altid have mulighed for rådgivning
 • Det kan være meget dyrt, hvis du misligholder din gæld

En af de største fordele ved at låne penge hos din egen bank er, at du kan få rådgivning af din egen bankrådgiver. Dette gør sig ikke altid gældende online – flere og flere låne udbydere på nettet begynder dog at tilbyde dette.

Hvis du misligholder din gæld, kan dine vilkår blive langt dårligere.

Er det muligt at låne trods RKI?

Hos nogle udbydere kan du godt blive accepteret til et lån på trods af RKI. Det er dog ikke muligt hos alle udbydere, og der skal mere research samt mere eftertanke til, før du opnår dette. Én populær mulighed er dog at låne med en kautionist.
Dette gør du ved at skrive både dig selv og en kautionist på din låneansøgning. Herefter vil udbyderen hente information fra både dig og din kautionist.

Det kan godt være meget udfordrende at finde et lån på 100000 trods RKI. Hvis du vil låne 100.000 kroner og står i RKI, bør du fokusere på at komme ud af RKI, før du optager ny gæld.

Lån 100.000 kr. – de forskellige muligheder

Lån på 100.000 kroner kan optages på forskellige måder og til flere forskellige formål. Det er dog nogle, der er mere anvendte end andre. Herunder kan du læse om tre forskellige typer af lån på 100.000

Forbrugslån på 100.000

Et forbrugslån på dette beløb kan du ansøge om både online og i banken. Der er dog en vis forskel på disse to steder.
Lån 100.000 uden sikkerhed online, hvis du ikke ønsker at stille din bil eller din bolig som sikkerhed for lånet. Det er ikke sikkert, at du kan få lov til at låne et så højt beløb hos din bank uden at stille sikkerhed. Det er dog muligt, hvis du har en meget stabil økonomi.

Et forbrugslån skal ikke bruges til én specifik ting, ligesom de to låntyper herunder.

Billån på 100.000 kroner

Hvis du gerne vil købe en bil, har du nogle forskellige muligheder for finansiering. Én af disse muligheder er et billån.
Rigtig mange danskere vælger at finansiere køb af biler med et billån. Du kan finde et billån på 100.000 online, i banken eller hos bilforhandleren.
Lån 100000 til bil online, hvis du gerne vil have den ultimative frihed. Det kan godt være dyrt at finansiere bilen gennem bilforhandleren, og det er ikke sikkert, at banken vil give dig lov til at låne så højt et beløb til en ny bil.

Boliglån på 100.000 kroner

Den tredje type er boliglån.
Mange vælger at tage et boliglån for at finansiere den del af boligen, der ikke kan finansieres med et realkreditlån.
Et boliglån på 100.000 er meget almindeligt. Du skal dog være opmærksom på at afbetale dette lån, før du begynder at skyde alle dine penge ind i real kredit lånet, da et boliglån på 100000 kroner ofte vil have en meget højere rente.

Hvad koster det at låne 100000?

Lån 100.000 til lav rente, hvis du gerne vil have de lavest mulige omkostninger.

Som du kan se i eksemplet længere oppe, vil det koste 18.348 kroner at låne 100.000, hvis renten er 7%, og hvis du afbetaler 2.000 kroner hver måned.

Dette kan dog også blive billigere. Som hovedregel bliver dit lån billigere, når løbetiden er kortere, og dine afdrag derved også er højere.

Lad os sige, at du vil betale 3.500 i stedet for 2.000 kroner hver måned. Så vil det koste dig 9.648 kroner at låne 100.000 kroner. Det vil herudover blot tage dig 32 måneder at afbetale din gæld.

Det kan dog også blive meget dyrere. Lad os sige, at du afbetaler 1.500 hver måned, og renten er 12%. Så vil det koste dig 64.268 kroner at låne 100.000 kroner. Herudover vil det tage hele 110 måneder at afbetale gælden.

Pointen er altså, at hvis du gerne vil låne 100000 billigt, skal du forsøge at få råd til en så høj månedlig ydelse som muligt.

Lån 100 000 med omtanke – hvornår giver det mening?

Lån 100000, men lån pengene ansvarligt og med omtanke. Du bør aldrig ansøge om et lån, hvis du ikke er indforstået med vilkårene for dette.

Heldigvis er der i 2020 kommet nye regler for online lån, som har fastsat en ÅOP-grænse og en max tilbagebetaling.
På trods af dette bør du stadig tænke dig om, inden du låner penge. Husk de vigtigste ting:

 • Læg et budget
 • Find en god udbyder

Hvis du har gjort dette, og hvis du virkelig har brug for at låne 100.000 kroner, så kan du sagtens gøre det.

Kan du få et banklån på 100000?

Et banklån på 100000 gives ikke til hvem som helst. De fleste banker forhåndsgodkender deres kunder til et vis beløb. Hvis dette beløb skal nå op på 100.000 kroner, skal du have en ret stabil økonomi, og det skal du have haft i en årrække.

Er der et alternativ til at tage et lån på 100000?

Hvis du skal bruge 100000 nu og her, er der ikke mange andre alternativer end at låne. Men hvis du først skal bruge dem om et år eller to, kan du prøve at se, hvor meget du kan spare op. Derved kan du nøjes med at låne det resterende beløb.

Et lån på 100000 er trods alt stadig en del dyrere end et lån på 75.000 kroner.

Hvordan kan jeg låne 100.000 kr. online?

Hvis du gerne vil låne online, er det ganske let.

Lån 100000 sådan:

 • Find den rette udbyder
 • Udfyld personlige informationer
 • Ansøg om lånet med NemID
 • Afvent svar på din ansøgning

Så let kan det altså være at søge om et lån på internettet.

Er det sikkert at tage et lån på 100.000 kroner online?

Er det overhovedet sikkert at låne så mange penge online? Det korte svar er ja.

Hos alle udbydere skal du skrive under med NemID, når du skal låne penge. Herudover kan pengene kun blive udbetalt til din NemKonto for at undgå svindel.

Lån 100000 online på en ganske sikker måde, hvis du er sikker på, at dette er den rette løsning for dig.