Lån 30.000 kroner

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Alt du skal vide, før du optager et lån på 30000 kroner

Mange er enige om, at 30.000 kroner er mange penge. Hvis du hører under denne kategori, så er det højst sandsynligt, fordi du ikke har så meget overskud i økonomien, at den ikke ville tage skade af, at du mistede 30.000 kroner – og det vil de fleste.

Netop fordi økonomien vil tage skade af at miste 30.000 kroner, så er det usandsynligt, at du har 30.000 stående på din konto, som du kan bruge på noget, der enten blot kunne være en belønning for dit hårde arbejdet, eller måske på noget, der simpelthen er strengt nødvendigt.

Uanset hvad du skal låne 30000 kroner til, så er der en løsning til dig, og løsning ligger i at tage et lån.

Hvis du vil vide, hvilket lån der passer til dig, og hvad du skal være opmærksom på, så læs mere her.

Bank Norwegian – anbefalet

Er du interesseret i et kviklån, hvor du kan låne en masse penge og betale tilbage over en lang årrække? Så er dette låneudbyderen til dig.

Bank Norwegian tilbyder:

 • Op til 400.000 kr. lån
 • Op til 15 års tilbagebetalingsperiode
 • Hurtigt svar
 • Hurtig udbetaling

Dette er en låneudbyder, der har mere eller mindre det hele. Renten pr. år er dog meget varierende, da den går helt nede fra 6.99% til 22.99%, hvilket du skal være opmærksom på, inden du tager lånet. Du kan låne fra 5.000-400.000 kroner og betale lånet tilbage i løbet af 12-180 måneder. Du får hurtigt svar og kort efter en godkendelse vil pengene stå på din konto.

Lendo – Nyhed

Ønsker du at sammenligne lån fra 6 forskellige banker, inden du tager den endelige beslutning om, hvor du vil låne 30000 kr.? Så er dette udbyderen til dig.

Lendo tilbyder:

 • Tilbud fra 6 forskellige banker
 • Lån op til 500.000 kr.
 • Op til 12 års tilbagebetalingsperiode.
 • Hurtigt svar

Dette er låneudbyderen til dig, der ønsker at se og sammenligne udvalget, men samtidig tage det nemme og hurtige lån. Du får 6 forskellige tilbud på lån mellem 10.000-500.000 kroner, og du kan betale dem tilbage over en periode på mellem 12 og 144 måneder. Renten ligger mellem 2.95%-29.95%, og den er altså ligeledes varierende.

Lånio.dk – det populære valg

Hvad andre tidligere har valgt og ikke kritiseret, kan du også godt vælge og være tilfreds med. Hvis dette er din filosofi, så er dette lån til dig – andre har nemlig haft gode ord om denne.

Lånio.dk tilbyder:

 • Tilbud fra 3 forskellige banker
 • Lån op til 300.000 kr.
 • Op til 12 års
 • Pengene med det samme

Lånio.dk er blevet valgt af mange andre før dig, og responsen har primært været positiv. Om dette skyldes muligheden for at få udbetalt et stort beløb med det samme, eller muligheden for at sammenligne mellem forskellige banker, er ikke til at sige, men det der er helt sikker er, at lånet passer til langt de fleste forbrugere af lån på 30000 kr.

Du kan låne mellem 5.000-300.000 kr. og betale dem tilbage over en periode på op til 12 år. Renten varierer mellem 3.49% til 29.95%, så du kan vælge muligheden med den billigste rente. Du får pengene med det samme efter din anmodning er blevet godkendt.

Anna Finans – fleksibel

Ønsker du et fleksibelt lån hos et sted, som du regner med at kunne komme tilbage til igen, hver gang du mangler fleksibilitet i livet? Så er Anna Finans dit første valg som låneudbyder.

Anna Finans tilbyder:

 • Lån op til 75.000 kr.
 • Op til 15 års tilbagebetalingsperiode
 • Varierende årlig rente

Grundet den store variation i forhold til, hvor meget du skal betale i rente pr. år, så har du mulighed for at bevare kontrollen over, hvor længe du vil skylde pengene væk – indenfor de åbenlyse grænser selvfølgelig. Dette er en fordel, da du jo ender med at betale mindre for lånet, jo hurtigere du betaler det tilbage.

Du kan låne mellem 5.000 kr. og 75.000 kroner, og renten varierer mellem 15,5% til 36,8%. Pengene kan betales tilbage over en periode på mellem 12 og 72 måneder, hvilket svarer til mellem 1 og 15 år, og så kan du låne penge allerede som 18-årig, hvor bankerne ikke nødvendigvis er villige til dette.

DigiFinans – den lave rente

DigiFinans er til dig, der ikke har behov for at kunne betale den høje rente på lånet af – den maksimale rente er nemlig lavere end de forrige.

DigiFinans tilbyder:

 • Lån op til 500.000 kr.
 • Op til 15 års tilbagebetalingsperiode
 • Varierende årlig rente
 • Lav maksimal rente

DigiFinans er som sagt til dig, der ikke pludselig vil betale en stor rente af på lånet, netop fordi den maksimale rente på dette lån er lavere end de andre.

Du kan låne mellem 25.000 kr. til 500.000 kr., der skal betales tilbage i løbet af en periode mellem 12-180 måneder, hvilket svarer til 1 til 15 år. Renten begynder ved 7,12% og den lander maksimalt allerede på 20.6%, og så skal du være mindst 20 år for at låne penge hos låneudbyderen.

Hvad er et forbrugslån?

Først og fremmest kan det være relevant at kigge på de forskellige typer indenfor lån.

Forbrugslånet er et af de mindre velkendte navne blandt navnene for låntyper. Dette skyldes, at det primært høres og er omtalt som kviklånet. Som tidligere nævnt har det at tage et lån en negativ tone, og det samme befinder sig omkring kviklånet.

Dette skyldes, at kviklånet kan være rigtigt farligt – både fordi nogle udbydere forsøger at snyde kunderne, så de selv tjener mest muligt, men også fordi forbrugeren nemt kan lade sig rive med at stemningen.

Kviklånet er, som navnet antyder, kendetegnet ved, at det er hurtigt at tage. Langt de fleste steder, så tager det ikke mange minutter, før du kender svaret på, om udbyderen vil låne dig penge eller ej – og ofte er det et ja. Kort efter står du pludseligt med flere tusind ekstra på kontoen, som du kan bruge på lige det, der passer dig uden at skulle redegøre for, hvad du vil bruge pengene på. Det er altså både hurtigt og nemt fx at låne 30000 kr.

Hvad er et banklån?

En anden type indenfor lån er der langt større kendskab til, nemlig banklånet. Banklånet er modsat kviklånet ofte en længere proces, hvor du skal redegøre for brugen af pengene overfor en bankrådgiver. Herefter vil dit formål med pengene blive overvejet, og du vil få svar på, om din anmodning er blevet godkendt eller ej. Det kræver altså noget mere og er knapt så hurtigt.

Det er dog også muligt at foretage et forbrugslån i banken, hvor du ikke skal redegøre for formålet med dit lån. Her vil banken overveje, hvorvidt du er kvalificeret til at låne 30.000 kr., og du vil få svar efterfølgende. Hvis banken godkender, får du ligeledes pengene udbetalt.

Fordelen ved banklånet er, at du kan låne 30.000 til en lav rente og få bankrådgivning i løbet af processen, hvilket giver dig tid til at tænke over din beslutning. Derudover kan du også få hjælp til at lægge et budget, så du nemmere og hurtigere kan betale lånet tilbage.

Hvilken skal du vælge?

De to lån er, som du måske har opdaget, meget forskellige, og der er fordele og ulemper ved dem begge. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvilken du skal vælge alt efter, hvad du skal låne penge til.

Grundlæggende set er kviklånet til akutte, uforudsete udgifter, og banklånet er til investeringer og velovervejede økonomiske beslutninger.

Akutte og uforudsete udgifter omhandler ting som bilskader, en ødelagt telefon eller vaskemaskine eller en regning, der normalt ikke er en del af de månedlige udgifter grundet den ene eller anden form for omrokering. Det er kort sagt de udgifter, som du ikke kan tage forbehold til.

Banklånet bruges derimod til ting som køb af nyt hus, ny bil, opstart af eget firma eller lignende. Det er altså ofte denne, du skal kigge i retning af, hvis du skal låne 30000 kroner.

Hvordan kan du låne 30000 kr. uden at stille sikkerhed?

Der er dog forbehold, der kan gøre, at det ikke er muligt at gå til banken og spørge om råd. Dette kan for eksempel være, hvis du ikke er i stand til at stille sikkerhed.

I banken vil du ofte blive bedt om at stille sikkerhed, da de låner andre borgeres penge ud, og dermed ikke kan tåle at miste penge på lån. Det er dog ikke sikkert, at du er i stand til at stille sikkerhed; det afhænger mere eller mindre hundrede procent af din økonomi.

Det at stille sikkerhed betyder, at du pantsætter en ejendel eller flere, som banken eller en anden låneudbyder har ret til at opkræve, hvis du ikke er i stand til at betale lånet tilbage. Det kan for eksempel være din bil, da denne ofte er af en vis værdi.

Hvis du ikke er i stand til at stille sikkerhed, så har du højest sandsynligt nemmere ved at låne 30000 via et kviklån eller ved at låne 30000 via et forbrugslån, da det ikke er alle udbydere, der kræver, at du stiller sikkerhed.

Kan du låne 30.000 kr. rentefrit?

Når først det har været på tale at låne til en lavere rente, så vil spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at låne 30000 rentefrit ofte opstå. Svaret på spørgsmålet er grundlæggende nej, men med visse forbehold.

Det er muligt at tage lån, hvor den første periode er rentefri. Da renten er en procentsats af det, som du skylder, vil du ved hjælp af denne periode kunne betale en stor del af dit lån tilbage og dermed få en lavere rente på det resterende.

Det er altså ikke muligt at låne 30.000 kr. rentefrit, men det er muligt ikke at betale renten for alle de lånte 30.000.

Kan du låne penge, selvom du står registreret i RKI?

Hvis du har været i låneverden i en længere periode, og måske ikke har haft det store held til at betale pengene tilbage førhen, så er der fornuftigt grundlag for at bekymre dig om, hvorvidt det er muligt at låne 30000, selvom du er registreret i RKI.

Hvis du ikke har kendskab til låneverden, skal du som udgangspunkt ikke bekymre dig om RKI, da det ikke er relevant for, hvorvidt du har tilladelse til at låne penge – det er dog relevant at have kendskab til, hvad det er.

RKI er et registreringssystem, der har alle de såkaldte ”dårlige betalere” opskrevet, så andre lånudbydere kan se, at de hos et andet selskab har været ”dårlige betalere”. Du bliver registreret i RKI, hvis du har været ude af stand til at betale et lån tilbage, og låneudbyderen har valgt at skrive dig op. Systemet eksisterer for at sikre låneudbydere, at de får deres penge tilbage igen. Det er simpelthen en måde for en låneudbyder at kommunikere til en anden, hvis kunden ikke har tidligere historie, der viser, at de har betalt deres lån tilbage.

Der er dog nogle låneudbydere, der ikke tager højde – om ikke andet så samme højde – for dem, der er opskrevet i RKI. Det vil ofte være kviklånsudbydere, der lader dig låne fra dem, selvom du er opskrevet i RKI. Det er altså muligt at låne penge på trods af din tidligere historik.