Lån 15.000 kroner

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Stor sammenligning af de bedste lån på 15.000kr

Der findes efterhånden et hav af forskellige låneudbydere på nettet, hvilket kan gøre det svært at finde frem til lige netop det lån, som vil være den bedste løsning, når man skal låne 15000 kroner. Derfor får du her en samplet oversigt over markedets bedste låneudbydere, sådan at du ikke behøver at søge internettet tyndt i jagten på det bedste lånetilbud.

Denne oversigt tillader dig at sammenligne de forskellige låneudbydere på en række parametre, som bl.a. inkluderer løbetid, lånebeløb, aldersgrænse og ÅOP. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at dit lånetilbud højst sandsynlig ikke vil være magen til eksemplet. Vilkårene for dit lån kommer til at afhænge af din personlige kreditvurdering.

3 gode råd før du låner 15.000 kr

Når man overvejer at optage et lån på 15000 kr eller et andet beløb, så er der en række ting, som det er en god ide at tænke over, inden man forpligter sig til en låneaftale. For at gøre det nemmere for dig at vælge en låneudbyder, så får du her 3 gode råd, som er værd at overveje, før du låner 15000 kroner.

  1. Beregn, hvor mange penge du skal bruge
    Når man optager et kviklån, så er det ofte fordi, at man står og mangler penge til noget specifikt. Det kan være at ens bil skal repareres, eller måske man gerne vil ud at rejse – så rækker et lån på 15000 rigtig langt.

Grundene kan være mange og forskellige, men uanset hvad, så bør man regne sig frem til, hvor mange penge man præcist skal bruge, førend man optager et lån, sådan at man ikke kommer til at skulle optage flere lån for at få råd til det, som du lige står og mangler.

  1. Lav en afbetalingsplan
    Når man har optaget et lån, så har man en given periode til at betale lånet tilbage til låneudbyderen. Dette gøres ofte ved at betale en mindre del af lånet tilbage hver måned. Derfor får man altså en ekstra udgift hver måned, hvilket det er vigtigt, at man indberegner i ens månedlige budget. Det er specielt vigtigt at være sikker på, at ens budget kan holde til denne ekstra udgift, specielt hvis man har en kort låneperiode.
  2. Ansøg om lån hos mere end en låneudbyder
    Ligesom med alle andre forretninger så konkurrerer låneudbydere også med hinanden. Det vil altså sige, at du har potentialet for at spare penge på dit lån af 15000 kroner, hvis du blot sammenligner dem med hinanden. Når du har fundet nogle gode lånetilbud, så er det bare med at udfylde en ansøgning. Hvis du bliver godkendt til lånet, så bliver du tilsendt et låne tilbud, hvorefter du så blot vælger det bedste tilbud.

Hvordan låner man 15000 kr online?

Nogle mennesker tror, at det skal være omfattende og besværligt at tage et lån. Dette er dog langt fra sandt, da det i dag er ganske nemt og hurtigt at optage et lån på nettet. Du kan f.eks. låne 15000 kr ved at finde en online låneudbyder og så udfylde og indsende en ansøgning med dine personlige oplysninger. Det eneste, du skal bruge, er dit NemID, som er med til at validere din lånansøgning, så du kan altså allerede ansøge om et lån på 15000 nu.

Hvor lang tid der går, førend du får svar tilbage fra lånudbyderen, varierer fra sted til sted, men generelt går det relativt hurtigt. Dette svar vil enten godkende eller afvise din anmodning. Hvis din ansøgning bliver godkendt, så kan du forvente at have de 15.000 kr på din konto indenfor et par dage.

Hvilken type lån skal man vælge?

Præcis ligesom der er mange forskellige låneudbydere, så findes der også rigtig mange forskellige former for lån, som man kan vælge imellem, når man gerne vil låne 15000. Hvis du er i tvivl om, hvad forskellen på de forskellige typer af lån er, så får du her en hurtig gennemgang af forbrugslån, kviklån, sms lån og privatlån.

Forbrugslån 15000
Man kan på en måde godt sige, at både kviklån og sms lån hører ind under forbrugslån, da man netop kan bruge pengene fra disse tre typer af lån, på lige hvad man vil. Dog er der nogle specifikationer ved de enkelte låntyper, som adskiller dem fra hinanden. Et forbrugslån har f.eks. ofte en lang løbetid, som ofte er på mindst 1 år og kan vare helt op til 15 år. Forbrugslån er dermed velegnede til større lånebeløb, men man kan godt tage et forbrugslån på 15000.

Kviklån 15000
Som navnet indikerer, så er et kviklån kendetegnet ved, at man kan låne 15000 hurtigt. Her er lånebeløbet ofte langt mindre end ved f.eks. forbrugslån, da der netop er fokus på hastigheden af lånet. Dog kan man sagtens optage et kviklån på 15000 kr. Kviklån kan godt have nogle høje renter, men man kan også sagtens være heldig at finde nogle gode tilbud. Hos nogle kviklånsudbydere kan man f.eks. få sit første lån rentefrit.

SMS lån 15000
Man kan også sagtens optage et SMS lån på 15000 kroner. SMS lånet er kendetegnet ved, at man netop kan ansøge hurtigt og nemt via sin smartphone. Denne form for låneproces er stærkt præget af fart; man får nemlig ofte overført pengene til sin konto en time efter godkendelsen af ens ansøgning, hvorefter man så generelt har 30 dage til at tilbagebetale lånet. Dermed kan du allerede låne 15000 i dag.

Privatlån 15000
I modsætning til de tre forrige låntyper, så låner du penge af din familie eller venner, når optager et privatlån på 15000. Fordelen ved denne type af lån er, at de ofte er uden renter og gebyrer, da det netop er bekendte, som man får lov at låne 15000 kr af. Der er dog en større personlig risiko forbundet med privatlån, hvis man ikke formår at leve op til låneaftalen med ens bekendte.

Hvilken løbetid skal man vælge?

Uanset om du skal låne 15000 kroner eller et hvilket som helst andet beløb, så er det vigtigt, at du overvejer, hvor lang løbetid du har brug for. Løbetiden er den periode, som du har til at tilbagebetale lånet. Generelt har man mulighed for at have en kort eller en lang løbetid, hvor begge løsninger har hver deres fordele og ulemper.

Kort løbetid
Den korte løbetid kan gøre et lån på 15000 billigt på den måde, at du sparer dig selv for nogle renter. Da renten ofte tilskrives hver måned, så kan man altså spare nogle penge ved at afvikle lånet over så få måneder som muligt. Ønsker man en så kort løbetid som muligt, så bør man indberegne udgiften til tilbagebetalingen i sit budget, sådan at man er sikker på, at man har råd til at betale afdraget på lånet tilbage hver måned.

Lang løbetid
Hvis man vælger at have en lang løbetid på sit lån af 15000 kr, så vil det i længden komme til at koste en flere penge, end hvis man havde valgt en kort løbetid. Dette skyldes, at der når at komme flere renter og gebyrer på de 15.000 kr. inden lånet er fuldt tilbagebetalt. Til gengæld bliver det månedlige afdrag mindre end ved en kort løbetid, hvilket gør det nemmere at indberegne det i ens budget.

Det handler altså om at indberegne det månedlige afdrag til lånet i ens budget, inden man vælger en løbetid. På denne måde er man sikker på, at ens økonomi stadig kan løbe rundt på trods af, at man skal betale lånet tilbage. Hvorvidt en kort eller en længere løbetid passer en bedst, det kan man altså bedst vurdere ved at tage et kig på ens økonomiske situation.

Lån 15000 uden sikkerhed

I langt de fleste tilfælde er sikkerhed en god ting, men lige nøjagtig med hensyn til lån, så kan det altså være en stor fordel for dig at optage et lån uden sikkerhed. Når man stiller sikkerhed for et lån, så er det en måde, hvorpå man giver banken en garanti på, at man kan betale ens lån tilbage. Derfor kan man f.eks. optage et billån, hvor man stiller sin bil i sikkerhed. Hvis man så ikke kan betale lånet tilbage, så vil banken i stedet tage bilen.

Et af kendetegnene ved netop kviklån eller forbrugslån er, at man kan optage dem uden sikkerhed. I stedet udfylder man blot en ansøgning med sine personlige oplysninger, som man sender på lånudbyderens hjemmeside. Herefter får man så enten afslag eller godkendelse af lånet. Det kan altså være en fordel at låne 15000 uden sikkerhed.

Hvor gammel skal man være for at låne 15000 kr?

I teorien kan man låne 15000 kr, lige så snart man er fyldt 18 år. Dog kan det være svært at få lov til at optage et lån, når man er 18 eller 19 år, da de fleste unge på denne alder ikke har en særlig stor indtjening. Derfor er det ikke alle låneudbydere, som er interesserede i at låne til unge. Den lave indtjening vil da højst sandsynligt også komme til syne i ens lånevilkår.

Dette er da også grunden til, at nogle lånudbyder kræver, at låneren skal være 20, 21 eller hele 23 år gammel. Du kan hurtigt for et indblik i de forskellige låneudbyderes aldersgrænser ved at kigge på listen ovenfor.

Kan man låne 15000 kr trods RKI?

Når man er havnet i RKI, så er det, fordi man tidligere har haft besvær med at tilbagebetale et lån til tiden. Derfor er der nogle låneudbydere, som ganske enkelt ikke er interesserede i at låne penge ud til folk, som står i RKI, da det er en for stor risiko, som ikke er værd at løbe for dem.

Selvom man står i RKI, så er det dog ikke helt umuligt at låne 15000 kr. Man kan f.eks. lede grundigt blandt låneudbyderne, hvor man måske kan være heldig at finde nogen, som gerne vil lade en optage et lån hos dem. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at renten på sådanne lån godt kan være rigtig høj.

Man kan også låne 15000 kr ved at optage en kautionistlån. Her får du en anden person til at kautionere for dit lån. Det vil sige, at hvis du ikke formår at tilbagebetale lånet til tiden, så vil denne person komme til at hæfte for dit lån. Det er dermed en risikabel låneaftale, da det evt. kan have personlige konsekvenser.

Lån penge med omtanke

Der er mange mennesker, som er bange for at optage kviklån og lignende, men der er altså ikke noget at frygte, så længe man husker at sætte sig ind i tingene, inden man blot låner 15000 kroner eller andre beløb. Det er specielt vigtigt at huske på, at man skal kunne være i stand til at betale lånet tilbage igen, såvel som at man påregner diverse renter og gebyrer oveni i selve beløbet. Så selvom det er nemt at blive fristet af et godt lånetilbud på nettet, så husk at nærlæse tilbuddet, inden du springer til.