Lån 400.000 kroner

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Alt du skal vide om lån på 400.000 kr.

Alle og enhver kan komme i en situation i livet, hvor der er brug for ekstra penge. Det kan være til udbetaling for en ny bil, finansiering af renovering af bolig eller indfrielse af drømmerejsen. Uanset hvad din situation er, og hvad du har brug for penge til, finder du de mest frie og fleksible lånerammer på nettet.

Her kan du selv vælge bank og sammensætte den aftale, som matcher din økonomi.

Herunder får du svar på både praktiske og økonomiske spørgsmål, der vil være en hjælp for dig, som står overfor at optage et lån på 400000 kr.

Hvorfor ansøge om lån på 400000 kr. på nettet?

Flere og flere unge og ældre vælger at indgå en aftale med en bank på nettet, når der er brug for ekstra penge i privatøkonomien.

Det er de fleksible vilkår og simple samt gennemskuelige rammer, som gør det attraktivt for mange mennesker at optage et onlinelån. Du kan selv vælge beløb, ligesom du selv bestemmer, hvor lang en periode du ønsker at betale af over.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele, når du ansøger om lån på 400000 kr. online:

 • Frit bankvalg
 • Maksimal sikkerhed som følge af brugen af NemID
 • Du bestemmer selv beløb og længde på afdragsperiode
 • Du skal ikke redegøre for, hvad pengene skal bruges på
 • Du skal ikke stille sikkerhed
 • Du vælger selv, om du vil optage et lån med eller uden dokumentation
 • Når du ansøger online, går det effektivt og simpelt.

Selvom der findes mange banker på nettet, har de samme overskuelige ansøgningsprocedure. Du får svar på din ansøgning allerede samme dag eller få dage efter, du har afsendt din ansøgning.

Om du vælger at optage et lån på 400000 kr. med eller uden dokumentation, er op til dig. Der kan være fordele og ulemper ved begge typer.

Dette skal du vide om privatlån på 400.000 kr. med dokumentation

På nettet finder du et stort udvalg af banker, som tilbyder forskellige bankprodukter. Til de små behov kan mikrolån være den rette type, mens forbrugslån er den mest anvendte type af lån, når der ansøges om mange penge. Der er økonomiske fordele ved at vælge at ansøge om et lån med dokumentation, og hvor banken foretager en individuel kreditvurdering af dig, før du vil modtage et personligt tilbud.

Når du ansøger om et lån på 400000 kr. med dokumentation, skaber du de bedste muligheder for at opnå en lav rente. Renten bliver fastsat på baggrund af en vurdering af dine privatøkonomiske forhold. Dokumentationen er typisk din seneste årsopgørelse samt dine 3 seneste lønsedler. Har du en fast indkomst og en stabil økonomi, kan du opnå en billig og rentabel bankaftale, når du ansøger om et privatlån med dokumentation.

Lån 400000 kr. uden sikkerhed på nettet

Der er mange administrative og praktiske forskelle mellem at indgå en aftale med din egen bank sammenholdt med én på nettet. En af de største forskelle er kravet om at stille sikkerhed.

Når du går til din egen, fysiske bank, er det et krav for at blive godkendt, at du stiller sikkerhed i form af din bolig eller din bil.

Dette er bankens garanti for at få sine penge igen i tilfælde af, at du ikke kan tilbagebetale ydelserne på dit lån på 400000 kr.

Dette krav om at stille sikkerhed finder du ikke hos onlinebankerne. Det giver ro og tryghed at vide, at du ikke får inddraget dine personlige ejendele, hvis du havner i en situation, hvor du bliver ude af stand til at overholde din aftale med banken.

Selvom onlinelån har ry for at være dyre, skal du opveje de økonomiske omkostninger med de værdier, som du får glæde af, når du samarbejder med en bank på nettet.

Ansøgningen foregår fleksibelt og effektivt, og du skal ikke bekymre dig om at stille sikkerhed eller pant for dit lån i dine private genstande.

Undersøg forskellige banker når du vil låne 400000 kr.

Før du går i gang med at sende ansøgning, skal du være omhyggelig med at udvælge dig den bank, som matcher din behov og ønsker bedst muligt.

Du opnår det bedste overblik over både små og store banker ved at bruge en låneoversigt. Denne lister bankerne og gør det gennemskueligt for dig at få viden om de forskellige bankers krav, rentesatser, kundefordele og lånemuligheder.

Valg af bank er en individuel sag. Hvad der er den rette udbyder for én person, vil være forskellig i forhold til en anden.

Du skal være opmærksom på forhold såsom:

 • Omfang af omkostninger
 • Rentesats
 • Krav til ansøger
 • Særlige kundefordele.

Disse punkter kan du med fordel bruge, når du vil sammenholde forskellige udbydere. Det skaber konkurrence på det digitale lånemarked, at der er mange banker at vælge imellem.

Des mere grundig og velovervejet du er i forhold til valg af bank, des større er muligheden for at sammensætte den bedste aftale om dit lån på 400000 kr.

Hvad koster det at låne 400.000 kr.?

Uanset hvad du ønsker at bruge dine penge på, og uanset hvilken type af lån du ansøger om, vil en aftale med en bank være forbundet med omkostninger.

Prisen på et lån afhænger af beløbsstørrelse, rentesats, længde på afdragsperiode samt enkeltomkostninger. Det kan være i form af stiftelsesgebyr, når du opretter din kundeaftale, eller det kan være gebyr i forbindelse med oprettelse af PBS-aftale.

I Danmark stilles der strenge krav til onlinebankerne fra Finanstilsynets side. Samtlige betingelser og økonomiske betalingsvilkår skal fremgå eksplicit af bankens hjemmeside, så du som forbruger får fuld indsigt i rammerne, før du indgår en aftale.

Du kan selv være med til at bestemme en del af prisen på dit lån på 400000 kr.

Dette sker i forbindelse med valg af længe på afdragsperioden. Des længere periode du vælger, des dyrere vil din aftale som udgangspunkt blive.

Derfor er det en god idé at vælge den kortest mulige periode at betale dit lån på 400000 kr. af over.

Hvor lang en afdragsperiode kan jeg vælge på mit lån på 400000 kr.?

Det er op til dig, hvor mange måneder du ønsker at betale af over. På nettet finder du banker med afdragsperioder på op til 15 år. Du skal være opmærksom på, at din aftale kan blive dyrere, des flere måneder det strækker sig over.

Den store konkurrence iblandt bankerne skaber attraktive fordele, du som kunde kan få glæde af. Det kan blandt andet være muligheden for at opnå 1-3 måneders afdragsfrie perioder i løbet af din tilbagebetalingsperiode.

Ved du, at det kan få betydning for din privatøkonomi i fremtiden at gøre brug af denne fordel, kan du gå efter de banker, som tilbyder denne mulighed.

Derudover kan du finde banker, hvor du ikke skal betale rente den første måned af din aftale.

Du skal altid forholde dig til, hvor meget dit lån på 400000 kr. samlet vil koste dig, når du vil have indtryk af, hvilken aftale der vil være den billigste for dig.

Hvordan sammensætter jeg den bedste aftale med onlinebanken?

Når du går i gang med din ansøgning, skal du selv angive beløb og den ønskede længde på afdragsperioden. Den bedste aftale er dén, som du er i stand til at overholde.

Mens nogle mennesker har en solid og stærk økonomi, hvor det kan være rentabelt at vælge en kort afdragsperiode med høje, månedlige afdrag, er det mere fornuftigt for andre mennesker at vælge en længere periode at betale af over.

I den sidstnævnte situation vil de månedlige afdrag være mindre, og du vil få mere luft i dit private budget. Dette kan være betydningsfuldt for dig, som har en lav indtægt eller for dig, som har brug for at have ekstra penge hver måned til uforudsete udgifter.

Du kan vælge selv at lægge budget og få indtryk af dit disponible beløb hver måned, eller du kan gøre brug af en låneberegner på nettet, som klarer regnestykket for dig.

Når du kender til, hvor mange penge du har tilovers hver måned, ved du, hvor høje dine afdrag må være, og du kan sammensætte den bedste aftale, som du kan overholde uden økonomiske vanskeligheder.

Sådan ansøger du om et billån på 400000 kr.

Det er blandt andet på grund af den store frihedsgrad, at mange unge og ældre vælger nettet, når der skal etableres samarbejde med en bank.

Du vælger selv beløb og afdragsperiode, og du slipper samtidig for at redegøre for, hvad du ønsker at bruge pengene på.

Du kan vælge at bruge pengene fra et godkendt forbrugslån på 400000 kr. som udbetaling for en ny bil eller til at tilbagebetale en restgæld. Det er dit ansvar at bruge pengene fra en bankaftale på køb af bil, når du bliver godkendt til et lån. Pengene vil blive overført til den konto, som dit NemID er sat op med.

Ansøgningen foregår simpelt og effektivt:

 1. Start med at finde den bank der matcher dine ønsker og behov
 2. Ansøg om forbrugslån på 400000 kr. med dokumentation, hvis du ønsker en lav rente
 3. Gennemfør ansøgning ved brug af dit NemID
 4. Brug pengene som udbetaling til din nye bil

Det er uforpligtende for dig at sende ansøgninger til bankerne. Du er først bundet af en aftale, når du skriver under på et tilbud.

Vil du sammenligne flere tilbud for at finde frem til dén aftale, der vil være den billigste for dig, skal du sende flere ansøgninger.

Hvordan sammenligner jeg flere forskellige lån?

Når du modtager flere tilbud fra forskellige banker, kan du sammenligne dem for at finde den billigste løsning. Du skal bruge punktet om ”Årlige Omkostninger i Procent” (også forkortet ÅOP) til dette formål.

For at opnå det mest retvisende sammenligningsgrundlag skal du sørge for at indtaste samme beløb samt afdragsperiode i dine ansøgninger.

Det tilbud, der har den laveste ÅOP, vil være det billigste lån på 400000 kr. for dig at underskrive.

Der kan være forskel på sagsbehandlingstiderne hos de forskellige banker. Når du ansøger om forbrugslån med dokumentation kan der gå 1 ekstra dag, før kreditvurderingen er gennemført, og du modtager dit tilbud.

Værd at vide om indfrielse før tid

Der findes 2 former for indfrielse – hhv. ordinær og ekstraordinær. Den ordinære indfrielse er den situation, hvor du tilbagebetaler dit lån på 400000 kr. til planlagt tid, som står oplyst på din aftale med banken. Den ekstraordinære indfrielse er den situation, hvor du betaler restgælden på én gang før planlagt.

Kommer du pludselig til ekstra penge i løbet af din afdragsperiode, kan det være ønskværdigt at indfri dit lån ved at betale restgælden. Du skal være opmærksom på, at det kan være forbundet med ekstra omkostninger eller gebyrer hos nogle banker at indfri før planlagt.

Ved du, at du kan betale din gæld før tid, kan det være en god idé at vælge en bank, hvor du frit og uden omkostning kan blive gældfri, når det passer dig.