Quicklån

Folk har mere og mere brug for penge og derfor kommer der flere og flere alternative måder at låne penge på. En af de mest populære måder, hvorpå folk erhverver sig penge på for øjeblikket er ved hjælp af quicklån. Det er en type af lån, som også kaldes for kviklån, og som går hurtigt. Hele pointen ved denne type lån er nemlig, at man på, af og til, blot få minutter kan låne nogle penge.

Vi modtager provision fra alle låneudbyderne på listen, og den indeholder ikke alle låneudbydere.

{{ item.min_amount | money }} - {{ item.max_amount | money }} kr.

Lånebeløb

{{ item.min_maturity }} {{ item.maturity_unit }}

Løbetid

{{ item.min_age }}

Min. alder

{{ item.min_interest | percent }}

Rente

{{ item.custom_field_value }}

{{ item.custom_field_label }}

Oversigten skal betragtes som reklame

Disse penge kan man bruge til forbrug, rejser, gaver eller hvad man ønsker sig. Som alle ved, så giver penge en større fleksibilitet i hverdagen og netop derfor kan man være sikker på, at man nok skal få det godt med den rette sum penge.

Tag quicklån og få det sjovere

Kun fattige mennesker vil mene, at det ikke er lidt sjovere i livet når man har quicklån. Det er nemlig sådan, at man altid vil opleve, at man har en større frihed så længe man har penge. Denne frihed vil altid gøre, at man har det lidt sjovere. Det skyldes, at man på den måde kan gøre hvad man vil i højere grad og det er noget, som de fleste sætter pris på. Uden penge kan man for eksempel ikke tage ud og rejse. Har man en familie ønsker man selvfølgelig at komme ud og rejse af og til. Det skyldes, at man ønsker at komme lidt væk sammen fra en travl hverdag og det er da også heldigvis noget, som man kan med penge.

Har man ingen penge er det langt sværere at tage ud og rejse og det kan gøre, at man går glip af nogle sjove oplevelser sammen med ens familie. Har man ikke familie kan det være, at det er en rejse med familien, som man er interesseret i. En sådan rejse kan gøre, at man får et bedre sammenhold sammen og det kan være med til at gøre, at man slet og ret bliver gladere. Derfor kan et quicklån gøre rigtig meget godt da det i sig selv vil åbne op for nogle nye muligheder. Og det gode er, at der ikke er langt fra tanke til handling. Du skal blot få ideen om at tage sådan et lån, og så behøver der ikke at gå mere end et par minutter før du rent faktisk har pengene.

Låneansøgningen går hurtigt hurtigt

Når et quicklån er rigtig hurtigt taget, så skyldes det, at processen går meget hurtigt. Processen starter idet man som låner beder om at låne nogle penge. Dernæst er det op til låneudbyderen at overveje, hvorvidt det er nogle penge, som de ønsker at låne til dig. Denne del af processen tager ikke lang tid når det er den hurtige form for lån du tager. Derfor kan du inden for blot et døgn have de penge du har brug for. Du kan finde andre gode muligheder for at låne penge på spumanti.dk

Det gør, at du ikke behøver at vente længe. Når man ønsker at låne penge har man for det meste noget helt særligt man ønsker at købe, og så er man selvfølgelig ikke interesseret i at vente for lang tid med at få det. Det skal man heller ikke med den smarte og effektive form for lån.

Hvorfor er det så populært?

quicklånDenne type af lån er steget eksplosivt i popularitet over de sidste 10 år. I 2010 blev der optaget quicklån for omkring 37 millioner kroner, men i 2014 optog vi danskere quicklån for et svimlende beløb på 436.994.011 kroner – Altså næsten 500 millioner! Og dette beløb har været stigende i årene siden 2014.

Så der må være flere gode grunde til, hvorfor mange mennesker vælger denne løsning. I dette indledende afsnit vil denne artikel derfor kigge nærmere på fordelene ved disse hurtige lån i forhold til banklån. Som navnet indikerer, så er quicklån en utrolig hurtig måde at låne penge på. Ofte kan du have pengene på din konto samme dag, som du ansøger om lånet. Du vil endda blive godkendt af dem, som udsteder lånet, på under en time.

Det er også en lånemetode, som giver en større frihed. Hvis du vælger at tage et banklån, så vil banken ofte have et møde, hvor du skal argumentere for, hvad du skal anvende pengene til. Gennem quicklån bliver der ikke stillet spørgsmål, hvilket mange mennesker ser som en behagelig frihed. En anden komfortabel fordel er, at du ved disse lån ikke behøver at stille sikkerhed for lånet.
Du skal som sagt ikke ned i banken, og det er hurtigt at låne. Disse to positive elementer er et resultat af, at alting foregår online. Du skal altså heller ikke sætte din underskrift på et fysisk papir, de fleste hurtige lån over nettet anvender nemlig NemID.

Når du tager et banklån, så er det ikke altid, at du kan få lov til at indfri lånet før tid uden, at det koster dig et ekstra beløb. Dette kan godt være en ret stor irritationsfaktor. Hvis man har pengene mellem hænderne, så vil de fleste nemlig foretrække at få lånet ud af verden. Gennem lån på nettet, så vil du til hver en tid have mulighed for at indfri lånet ganske gratis og uden problemer.

En undersøgelse af danskernes vaner, når man taler om quicklån, har vist, at de fleste låner ganske små beløb. Hvis vi igen tager udgangspunkt i undersøgelsen, som omhandler lånevaner i 2014, så kan vi se, at 64% af de 135.772 quicklån, som blev taget i 2014, er på under 3000 kroner.
Dette vidner i høj grad om, at danskerne anvender quicklån til at låne mindre beløb, da det er hurtigt og nemt. Med disse lån kan du nemlig hurtigt låne for eksempel 2000 kroner, uden at du skal ringe til din bank, og uden at du skal igennem en masse besvær.

Udover dette, så er det svært at misligholde et quicklån, dette er svært, fordi det for nogle år siden blev ændret, således at et lån først er misligholdt efter op til 90 dage. Det er nemt og simpelt med disse hurtige lån, men omkostninger varierer også rigtig meget. Derfor vil der i næste afsnit blive givet gode råd til, hvordan du kan finde et quicklån.

Sådan finder du et quicklån

Nu har vi i høj grad set, at det er blevet utroligt populært at optage disse quicklån, men hvordan kan man så finde et lån? Det er jo også blevet påvist at omkostningerne ved lånene kan variere en hel del, og derfor vil du nu få et par gode råd, som du med fordel kan huske på, hvis du gerne vil optage et quicklån.

Det første råd gælder for alle typer for lån, lige meget om du låner i banken eller på internettet. Det kan nemlig være en rigtig god ide at indhente tilbud fra flere forskellige udbydere. På den måde sikrer du dig den bedste pris, og du kan endda bruge disse forskellige priser til at presse andre udbydere længere ned i pris. Du kan altså med fordel se på disse tilbud som ammunition, hvis du blot ringer til ét firma, så har du ingen chance for at presse prisen ned, men med ammunition i magasinet, så kan du hurtigt finde frem til en god pris.

En anden måde, hvorpå du kan spare penge på dit lån, er ved at finde oversigter på nettet. Der findes nemlig en hel del hjemmesider, som har sammensat diverse lister og oversigter, som sammenholder forskellige låneudbydere. Derved kan du danne dig et overblik og finde det lån, som passer bedst til dig og din økonomi.

Hvis du er ny kunde, hvilket vil sige, at du aldrig har optaget et lån ved et specifikt firma før, så kan du ofte gøre dette til favorable aftaler. Så hvis du aldrig har lånt penge før, så kan du spare dig selv for rigtig mange penge, hvis du læser dette afsnit grundigt.
Nogle firmaer udbyder nemlig gratis quicklån til nye kunder! Kan det virkeligt passe? Den er god nok. Lad os sige at du låner 10.000 kroner, så skal du betale 10.000 kroner tilbage og ikke en krone mere. Nogle steder kan du faktisk få lån uden rente på helt op til 15.000 kroner, hvilket må siges at være et fantastisk tilbud. Så hvis du ikke har lånt før, så gør dig selv en kæmpe tjeneste og drag nytte af dette tilbud, du får det ikke bedre nogen steder.

Når du har fundet et lån, så kan du have glæde af anvende en låneberegner. Du kan finde et utal af låneberegnere på nettet, som du frit kan anvende. Hvis du ikke tidligere har overvejet det, så lån penge nu.

I låneberegneren indtaster du disse oplysninger:
Lånt beløb, rente og løbetid. Herefter vil beregneren fortælle dig, hvor meget du skal betale hver måned, og hvor meget du ender med at betale i alt (gæld + renter). På den måde får du et overblik over, hvor meget lånet vil koste dig, og hvor meget du skal betale hver måned. Det er yderst vigtigt, at du sikrer dig, at du ikke blot har penge til at betale gælden tilbage hver måned, du skal også huske, at du skal have rum i økonomien til at betale for rentetilskrivninger og andre omkostninger.

Hvordan kan du finde det bedste quicklån?

Indtil videre er det blevet gennemgået, hvorfor mange danskere vælger at optage et quicklån, og hvordan du kan finde et lån på nettet. Derfor vil vi nu tage et kig på, hvordan du kan finde det bedste lån!

Læs det med småt! Ligesom med så mange andre ting, så kan du drage fordel af at læse det med småt. Selvom quicklån til tider har et dårligt ry, så kan det være en virkeligt god løsning for mange mennesker, hvis blot man læser det med småt og er indforstået med vilkårene.
Nogle ting, som du med fordel kan inddrage, når du leder efter et lån, er debitorrenten, løbetiden og indfrielsesmuligheder.

Dog er den absolut vigtigste ting, som du skal kigge efter, når du sammenligner lån, ÅOP. ÅOP er et rentebegreb, som angiver de årlige omkostninger i procent. ÅOP er nøglen til at finde det bedste lån, fordi ligegyldigt hvor kryptisk teksten er, så kan du altid kigge efter denne indikator. Denne procentsats medregner alle omkostninger, som der kunne være ved lånet. Dette kan blandt andet være oprettelsesgebyr, rente osv.

Efter du har læst det med småt, og du har kigget på de procentvise årlige omkostninger, så kan du med stor fordel bruge din sunde fornuft, inden du låner!

Her er nogle ting, som du kan overveje:
Har firmaet været omtalt positiv eller negativt i medierne? Eller er firmaet slet ikke blevet omtalt?
Har firmaet fået gode anmeldelser? Der findes mange rigtig store anmeldelses hjemmesider på internettet, hvor almindelige mennesker anmelder alt fra restauranter til låneudbydere.
Hvordan ser deres hjemmeside ud? Er den flot og professionel? Er hjemmesiden E-mærket?

Et andet godt element, som kan vidne om en troværdig låneudbyder, er, hvis de giver gode råd til lån direkte på deres hjemmeside. Dette indikerer nemlig, at de ikke er ude på at snyde nogen med skjulte omkostninger. Så hvis firmaet har fået positiv omtale, gode anmeldelser, er E-mærket og giver gode råd, så kan det være, at du har fundet det lån, som passer perfekt til dig!

Hvem kan optage et quicklån?

Er du ligesom mange andre danskere solgt på ideen om et hurtigt og nemt lån? Men er du i tvivl om, om du kan optage et? Så kan du få svar i dette afsnit.
Der er ikke mange kriterier, som man skal opfylde for at kunne optage et af disse forbrugslån, der er dog et par stykker.

Hos langt de fleste udbydere kan du ikke blive godkendt til at låne, hvis du er registreret som dårlig betaler i RKI. Dog kan du godt finde nogle firmaer, som vil godkende dig alligevel.
Hvis du allerede er registreret i RKI, så findes der rigtig mange mennesker, som vil fraråde dig at optage et quicklån, men det er muligt, så hvis du mener, at det er det rigtige at gøre, så har du muligheden for det. Du bør dog være opmærksom på, at lån til RKI registrerede personer ofte er langt dyrere end normale lån.

Du skal have et dansk statsborgerskab, og du skal være bosat i Danmark. Dette krav er de fleste udbydere enige om, og hvis du opfylder disse kriterier samt det ovenstående, så vil du højst sandsynligt bliver godkendt til at låne hos langt de fleste låneudbydere.

Aldersgrænsen, for hvem der må låne, varierer en hel del fra firma til firma. Nogle steder skal man blot være fyldt 18 år, mens man andre steder skal være over 21 eller endda endnu ældre. Det er dog aldrig muligt at optage et lån på lovlig vis, hvis du endnu ikke er fyldt 18 år og derved ikke er myndig.
Hvis du opfylder alle disse kriterier, så har du gode muligheder for at kunne optage et

Under quicklån ligger der også en kategori, som man kalder for mikrolån. Disse lån er, som navnet indikerer, ret små beløb. Normalvis vil det kunne ligge mellem 100 kroner og 10.000 kroner. Mikrolån kan optages under de samme kriterier, men der er andre krav til tilbagebetalingen.
Lad os tage et eksempel, som kan fremvise de praktisk funktioner ved et mikrolån.

Din bil er brudt sammen fredag den 22. august på vej hjem fra arbejde. Det er yderst nødvendigt for dig, at du kan bruge bilen resten af måneden, fordi du afhænger af den som transportmiddel til og fra arbejde. Dog ser det lidt tomt ud på bankbogen, som heldigvis bliver fyldt op igen om en uges tid.
Du skal bruge 4000 til mekanikerregningen hurtigst muligt, og her kan det være en fordel at tage et mikrolån. Disse lån er som sagt ofte lave beløb, og de skal oftest betales tilbage inden for 6 uger. Derved kan du låne pengene, reparere bilen og betale pengene tilbage ret hurtigt. På den måde hænger lånet ikke over hovedet på dig som en sort sky i en længere periode. Mikrolån kan altså være utroligt praktiske, hvis du står og mangler penge her og nu.

Igennem denne artikel er der blevet redegjort for en masse forskellige fordele, som du kan drage nytte af, hvis du skal ud at låne penge. Derfor vil vi gerne kort opsummere de vigtigste pointer, således at du er 100% klar til at tage de bedste beslutninger, når du skal låne.

Først og fremmest, så er de populære, da det er hurtigt, nemt og diskret.
Du kan finde et quicklån ved at sammenholde tilbud fra flere forskellige firmaer og anvende disse tilbud som ammunition i kampen om en god pris.
Når du vil finde det bedste lån, så kan du med fordel bruge din sunde fornuft og læse alt det med småt, og du kan herudover kigge på den procentvise årlige omkostninger (ÅOP).
Langt de fleste kan låne penge gennem et kviklån eller et mikrolån. Hvis du er myndig, er dansk statsborger og har bopæl i Danmark samt ikke er registreret i RKI, så kan du med meget høj sandsyndighed blive godkendt til et lån hos langt de fleste firmaer.