Om os

Idéen bag siden laanpenge-nu.dk er, at det skal være mere overskueligt for dig som forbruger at kunne finde frem til den helt rette låntype. Vi, der står bag siden, har selv prøvet den meget ubehagelige situation, hvor vi har haft brug for at låne nogle penge.

Dengang var lånemarkedet desværre slet ikke så overskueligt, og der fandtes ikke på samme måder sider som fx laanpenge-nu.dk, hvor man kunne blive guidet gennem lånejunglen, som man kan den dag i dag. Vi håber at kunne hjælpe rigtig mange danskere med at finde den helt rigtige låntype ved at rådgive dem på allerbedste vis. Vores primære målsætning er nemlig at hjælpe dem, der anvender denne side, til at få en bedre økonomi.

Vi har kompetente rådgivere, der står klar til at hjælpe dig

Bag ethvert succesfuldt firma, står der nogle rigtig stærke ressourcepersoner. Hos laanpenge-nu.dk er dette ingen undtagelse. Her er det den meget kompetente herre Tim Petersson, der står klar til at rådgive og hjælpe dig gennem den store lånejungle. Du undrer dig måske over, hvorfor Tim netop skulle være i stand til at hjælpe dig? Her får du svaret.

Tim er så at sige et finansielt geni. Han er ganske vidst ikke uddannet økonomisk rådgiver, men alligevel formår han at yde er 100% gennemført rådgivning i forhold til din økonomiske situation. Tim har i rigtig mange år hjulpet andre mennesker med at skabe en sund økonomi, hvilket han gør gennem bl.a. planlægning af budgetter, oprettelse af budgetkontoer samt at få diverse regninger tilmeldt PBS. Ja kort fortalt gør han mange ting nu, der gør at din økonomi er kontrolleret fremover.

Udover at være det store finansielle overhoved og den mest kompetente rådgiver hos laanpenge-nu.dk, så er Tim faktisk også direktør for det firma, der ejer denne hjemmeside. Har du brug for rådgivning, så tager Tim meget gerne imod dine mails.

At låne penge er ikke altid den bedste løsning

Vi vil som tidligere nævnt rigtig gerne vejlede og rådgive dig, så du har forudsætningerne for at træffe de bedste valg. Men selvom dette er en hjemmeside, der hjælper dig med at finde den rette låntype, så er der også tilfælde, hvor den rette løsning er ikke at låne penge. Hvis du fx beder om Tims hjælp til at få et økonomisk overblik, så kan du godt komme ud for en situation, hvor Tim vil anbefale, at der ikke optages mere gæld i jeres økonomi. Det er nemlig sådan at mange af de låntyper, der er her på siden, har nogle krav til tilbagebetaling, og hvis disse betalingsordninger ikke overholdes, så kan det medføre en del store renter og gebyrer, hvilket er værd at undgå.

Men i hvilke situationer vil så anbefale, at der ikke optages yderligere gæld? Det er en meget individuel beslutning fra sag til sag, men i grundprincippet vil vi aldrig anbefale, at du optager gæld, hvis det at låne penge vil forringe dine økonomiske vilkår.

Vi har været på markedet siden juli 2018, hvor vi for første gang officielt hjalp læserne med at tilpasse økonomien til det rigtige lån.

Vi er siden dengang blevet omtalt i flere medier, her kan nævnes dagens.dk, finans.dk, jyllands-posten.dk, kbh.dk, nordjyske.dk og sn.dk

Nedenfor ses den presse vi har været med i:

Sn.dk

Jyllands-posten.dk

Dagens.dk

Dagens.dk

Nordjyske.dk

KBH.dk

Vi er medlemmer af følgende ordninger:

Reklamebeskyttelse

Tim Petersson - Økonomisk og finansiel rådgiver

Tim er økonomisk og finansiel rådgiver her på sitet. Med mange års erfaring indenfor budgetlægning og rådgivning.
pattersson@msn.com'

Latest posts by Tim Petersson - Økonomisk og finansiel rådgiver (see all)