Om os

Idéen bag siden laanpenge-nu.dk er, at det skal være mere overskueligt for dig som forbruger at kunne finde frem til den helt rette låntype. Vi, der står bag siden, har selv prøvet den situation, hvor vi har haft brug for at låne nogle penge.

Dengang var lånemarkedet desværre slet ikke så overskueligt, og der fandtes ikke på samme måder sider som fx laanpenge-nu.dk, hvor man kunne blive guidet gennem lånejunglen, som man kan den dag i dag. Vi håber at kunne hjælpe rigtig mange danskere med at finde den helt rigtige låntype ved at rådgive dem på allerbedste vis. Vores primære målsætning er nemlig at hjælpe dem, der anvender denne side, til at få en bedre økonomi.

Der er mange danskere, der har stået i en situation, hvor de har skullet se sig om efter et lån, og langt de fleste kommer til den samme konklusion. Det danske lånemarked er alt for uoverskueligt. Laanpenge-nu.dk er en informationsportal, der vejleder danske forbrugere, så de kan finde frem til det helt rigtige lån.

Laanpenge-nu.dk er opstået i et samarbejde mellem selskabet Linkcia ApS og en række danske låneudbydere, der via en provisionsordning, bliver rangeret af eksperterne bag laanpenge-nu.dk. På den måde skal du ikke betale en tredjepart for at finde frem til de bedste lån, det er i stedet lånudbyderne, der betaler for at få deres tilbud fremstillet på nem og overskuelig vis, så du selv kan vælge det helt rigtige lån til din situation.

Der skal være mere overskuelighed på lånemarkedet

Vores mål er at hjælpe så mange danskere som muligt med at finde den helt rigtige låntype til netop deres situation. Det gør vi gennem en blanding af rådgivning og tydeliggørelse af information. Som bruger af laanpenge-nu.dk er du allerede godt i gang med at finde frem til det bedste lån og måske endda få en bedre økonomi.

På laanpenge-nu.dk kan du danne dig et overblik over de forskellige muligheder der er på lånemarkedet, og vi sørger for altid at opdatere vores informationer, så du kan få det bedst mulige udgangspunkt, hvis du skal ud og låne penge.

På forsiden af laanpenge-nu.dk finder du en oversigt over låneselskaber og kreditvirksomheder, der kan låne dig penge, så du kan få et økonomisk pusterum. Alle vores samarbejdspartnere er godkendte lånevirksomheder, hvilket betyder at de alle overholder dansk lovgivning og yder en respektabel kundeservice.

Vi guider dig til et godt lån

Noget af det vigtigste når man tager et lån, er at sikre sig, at man har en funktionel plan, der er økonomisk bæredygtig og langtidsholdbar. Der er mange dårlige lån i udbud, og lige så mange mennesker brænder fingrende på at optage lån og ikke betale dem tilbage.

Vores mål er at give dig det bedst mulige lån. Derfor har vi samlet tre hurtige råd til hvordan du undgår at ende med et for dyrt lån, du ikke kan betale tilbage.

  1. Undersøg markedet. Der er mange låneudbydere og deres lån er ikke lige gode alle sammen.
  2. Det er vigtigt ikke at sætte sig for stramt. Læg et budget og sørg for at overholde det.
  3. Fire øjne er bedre end to. Derfor er det en god idé at få en tredjepart til at læse låneaftalen igennem også.

Vores vision er et gennemsigtigt lånemarked

På holdet bag laanpenge-nu.dk har vi et fælles mål. Det danske lånemarked skal være langt mere overskueligt end det er i dag. Derfor har vi lavet en samlet oversigt over en lang række lånudbydere, så du let og overskueligt kan sammenligne deres tilbud, og vælge den låntype og lånudbyder, der giver allermest mening i din situation.

Hvis du ligger inde med et spørgsmål eller har brug for hjælp til at overskue lånemarkedet, så udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi overhovedet kan.

Vi er siden dengang blevet omtalt i flere medier, her kan nævnes dagens.dk, finans.dk, jyllands-posten.dk, kbh.dk, nordjyske.dk og sn.dk

Websitet ejes og publiceres af:
JBT
Nupark 49
7500 Holstebro

Nedenfor ses den presse vi har været med i:

Sn.dk

Jyllands-posten.dk

Dagens.dk

Dagens.dk

Nordjyske.dk

KBH.dk

Vi er medlemmer af følgende ordninger:

Reklamebeskyttelse